Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen

Cemvo Services B.V. is in 2011 opgericht. Na zo’n 25 jaar ervaring in grote landelijke schoonmaakbedrijven besloten wij zelfstandig verder te gaan. Zo konden wij ons werk op onze wijze uitvoeren: dichterbij de klant, professioneel en flexibel, en daardoor beter.

Cemvo is gevestigd in Amsterdam Westpoort. Cemvo staat voor Chemisch EMechanisch Vuilbestrijding en Onderneming. Cemvo is ook Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming. Het werkgebied van Cemvo bestrijkt de provincies Flevoland, Utrecht en Noord- en Zuid-Holland. Wij leveren een breed pakket aan facilitaire processen. Om te beginnen het schoonmaakonderhoud: van dagelijkse reguliere schoonmaak tot periodieke, specialistische reinigingstechnieken en glasbewassing. Maar ook voor de levering van sanitaire voorzieningen, catering, beveiliging, handyman werkzaamheden en bouwkundig- en technisch onderhoud bent u bij Cemvo aan het goede adres.

De strategie van ons bedrijf is heel simpel: vanuit een no nonsens mentaliteit doen wij ons werk in één keer goed, precies zoals u met ons heeft afgesproken.

De tariefstelling is scherp, maar verantwoord. Wij zijn zuinig op onze medewerkers. Door sociaal beleid zijn zij goed gemotiveerd en zijn zij ook voor de klant waardevol.

Cemvo is zowel NEN 4400-1 als ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd. Een zekerheid voor u als opdrachtgever dat wij aan onze financiële en administratieve verplichtingen voldoen en uitsluitend medewerkers in dienst hebben die over de juiste en geldige verblijfs- en werkvergunningen beschikken. De documenten worden door ons door middel van ID Checker gecontroleerd.

Door samenwerking met Cemvo weet u vanaf het eerste moment met wie u in zee gaat. Geen verrassingen of teleurstellingen.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Onze specialisten staan u graag te woord

Neem contact met ons op