Gegarandeerde Kwaliteit

Schoonmaken is een vak. Een vak moet je leren, daarom worden alle schoonmakers bij ons opgeleid. Uw Cemvo schoonmakers hebben verstand van schoonmaken! in bedrijfskleding, representatief en fris

Nieuwe medewerkers worden de eerste twee weken begeleid door de leidinggevende. U heeft dus altijd één of meer ingewerkte schoonmakers over de vloer. De training in de praktijk wordt aangevuld met theoretisch onderwijs. De opleiding wordt afgesloten met een examen.

Uw Cemvo schoonmakers hebben verstand van schoonmaken! in bedrijfskleding, representatief en fris

Voor aanvang van elk schoonmaakcontract maakt u met ons werkafspraken over de het dagelijkse en periodieke werkprogramma, werktijden, toegang en afsluiten van uw pand en overige onderwerpen die voor u en voor ons van belang zijn. Wij maken samen afspraken over overleg tussen uw contactpersoon en onze rayonmanager. Voor het op maat verlenen van onze diensten is goede communicatie met u de belangrijkste voorwaarde. Wij hebben met onze medewerkers overleg zodat zij goed zijn geïnstrueerd en geïnformeerd.

Wij meten de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten. U wilt waar voor uw geld!

De rayonmanager van Cemvo controleert op periodieke basis ( minimaal 1 keer per maand) elke taak. De resultaten van de meting worden met uw besproken tijdens het reguliere overleg.

Door de samenwerking leren wij uw wensen en ideeën kennen, naar de schoonmaak heeft u geen omkijken meer. Afspraak is Afspraak en wij houden ons hier aan.

Door de proactieve houding krijgt uw vandaag van ons wat u morgen had willen vragen.

Wat schoon is hoeft niet te worden schoongemaakt. Wij trainen onze medewerkers om kritisch te kijken een schone ongebruikte ruimte kan worden overgeslagen. De vrijgekomen tijd kan ingezet worden door in andere ruimten extra schoonmaakactiviteiten uit te voeren. Zo wordt op kostenneutrale basis extra werk geleverd.