Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen

In het tabblad ‘’Diensten’ heeft u gelezen dat Cemvo u een breed pakket aan facilitaire diensten kan leveren. Afhankelijk van de samenstelling van het pakket kunnen wij na gezamenlijk overleg kiezen voor één van onderstaande samenwerkingsvormen.

Single service
De meest basale vorm van uitbesteding. In deze vorm brengt u bijvoorbeeld het schoonmaakonderhoud van uw bedrijf onder bij Cemvo. U voert zelf het contractbeheer.

Multiservice
In deze situatie worden behalve diverse schoonmaaktaken meerdere facilitaire diensten ondergebracht bij Cemvo. Afhankelijk van de aard en omvang van de processen kunnen deze aan een daarin gespecialiseerde onderaannemer worden uitbesteed. De projectmanager van Cemvo blijft te allen tijde eindverantwoordelijk en rapporteert maandelijks alle behaalde resultaten en is uw enige contactpersoon. U profiteert daarbij van onze specialistische kennis en die van onze subcontractors, zonder dat uw management wordt belast.

Cemvo kan u de volgende diensten leveren:

  • Catering
  • Beveiliging
  • Handyman
  • Sanitaire dispensers
De behoefte van medewerkers te pauzeren en/of te lunchen tijdens hun werktijd verandert continu. Via Cemvo kunt u kiezen de koffiedame haar ronde te laten doen, een koffiecorner bij de automaat in te richten of een multifunctioneel bedrijfsrestaurant in te richten. Onderling overleg of een gesprek met bezoekers wordt zo plezieriger en productiever.Samen met u zullen wij het vaste assortiment bepalen, met als doel dagelijks een complete lunch voor elke portemonnee te bieden. Door onze scherpe inkoop krijgen uw medewerkers zowel een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs. Daarnaast zullen wij specialiteiten en seizoen gerechten aanbieden.
Ook staan wij klaar de inwendige mens te verzorgen bij bijvoorbeeld vergaderingen, recepties en directielunches.
Een goede verzorging van consumpties en maaltijden tegen acceptabele prijzen; samen met Cemvo maakt u het mogelijk!

Uw organisatie presenteert zich ook bij de entree gastvrij. Uw gasten en medewerkers worden vriendelijk ontvangen en telefoonverkeer wordt professioneel afgehandeld. Maar de veiligheid speelt ook een belangrijke rol. Wij hebben ervaring klantvriendelijkheid en veiligheid te combineren. De taak van de ‘receptioniste’ wordt uitgebreid met die van beveiliger. Uw gastvrouw en/of gastheer kan in voorkomende gevallen advies of assistentie inroepen van een beveiligingsbedrijf waarmee wij een partnerovereenkomst hebben. Het spreekt voor zich dat deze medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s en certificaten.Onze beveiligingspartner kan buiten de werktijden mobiele surveillances en alarm opvolging uitvoeren. Ook kunnen openings- en sluitrondes worden gelopen.

Handyman werkzaamheden en technisch- en bouwkundig onderhoud. Cemvo heeft een handyman in dienst. Na melding van een storing of beschadiging door onze objectleider of rayonmanager is onze medewerker binnen één werkdag bij u aan het werk om de reparatie uit te voeren. Tijdelijke voorzieningen, bijvoorbeeld bij ruitschade, worden ook door hem uitgevoerd. U kunt hem ook inschakelen voor schilderwerk, preventief onderhoud aan machines, sloten en scharnieren. Ook met een aannemersbedrijf heeft Cemvo een samenwerkingsovereenkomst, zodat ook uw nieuw- of verbouw opdracht goed en efficiënt wordt uitgevoerd. Zodoende zorgen wij van Cemvo dat u optimaal ontzorgd wordt.
Levering, montage en onderhoud van sanitaire dispensers en het leveren van de betreffende vullingen. Wij hebben interessante aanbiedingen van verschillende fabrikanten zodat wij u goed kunnen adviseren.

 

Bij elke samenwerkingsvorm die u kiest blijven uw voordelen hetzelfde. U heeft

  • Één contactpersoon
  • Één overleg moment
  • Één contract en één factuur
  • Efficiencyvoordelen waarvan u profijt heeft
  • Elke dienst door specialisten uitgevoerd